Srazy serveru amateri.cz

    Hodnocení uživatelů: 5 / 5

    Aktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnocení
     

    Vzhledem k tomu, že od června 2014 patřím alespoň částečně k pořadatelům srazů serveru amateri.cz, častěji mi od některých z Vás chodí vzkazy s dotazem "jak to chodí na srazech amaterů"?

    Po pravdě, já osobně nemohu mluvit za jiné, ale na všech srazech, na kterých jsem byla, či které organizuji já, je vítána dobrá nálada. Tančí se, pije, baští, seznamujeme se, povídáme, jde jen o to, nechat veškeré starosti doma a přijít si odpočinout mezi lidi, kteří se umí a chtějí bavit.

    Organizátoři srazů dělají srazy pro vás, pro nás, nepatří do týmu zaměstnanců serveru, jsou to lidé, kteří se rádi baví, a chtějí se osobně setkat s lidmi, se kterými běžně komunikují na chatu. Často se ale tito lidé snaží pro vás vytvořit i program: soutěže, tombola, striptýz, někteří organizátoři sraz pojmou tématicky, pak k tomu přizpůsobí i hudbu apod. Uvědomte si, že takový sraz kolikrát financují z vlastní kapsy. Tudíž není jejich povinností ze sebe dělat po celý večer šaška a bavit vás. U mých srazů platí pravidlo "jaké si to uděláme, takové to budeme mít". Umíme-li se bavit, pořádně se rozjet, sraz bude dokonalý.

    Konkrétně mnou organizované srazy nejsou swingers party, pokud vím, tak ani srazy, které pořádají holky po Praze (nejen Dolní Chabry, v minulosti jsem byla na vícero srazech pořádaných jednou úžasnou pořadatelkou a taktéž nebyly vedeny jako swingers party, ale jako diskotéka - zábava).

    A tím navazuji na další vaše dotazy:

    Jak to je, když se přihlásíte a nedorazíte? Neodhlásíte se?

    Žádný black list, žádné černé puntíky. Jsme chápající, zapomenete, nebo se vám nakonec nechce, vyhraje jiná party, nebo jste marod. Ale .. chci vás poprosit, zkuste myslet i na nás organizátory. Vy se přihlásíte a my dle toho připravujeme tombolu, soutěže, vše pro to, abychom uspokojili všechny přihlášené v počtu míst na sezení apod. Kolikrát to opravdu financujeme z vlastní kapsy a pak nás to mrzí.

    Je vás víc a můžete se přihlásit pouze jako párový nick (2 osoby) ?

    Nevadí přece ;) Doražte klidně v pěti pod jedním nickem. Někteří z vás to vyřešili tak, že mi napsali sz a já spolu s kolegyňkama s tím počítala. Když to takhle uděláte také, bude to super ;) .

    Jsem sám/sama a nikdy jsem na srazu nebyl/a, stydím se.

    Na to mohu říct jediné. překonejte stud, nahoďte úsměv a doražte. Pokud se bojíte, že se nebudete mít s kým bavit, na mnou organizovaných srazech se hlašte rovnou u mě a já si vás zapojím a seznámím vás s těmi nejúžasnějšími lidmi držící na vrcholu srazy tohoto serveru. Díky nim vím, že se budete bavit, i kdybyste nechtěli ;).

    Je přihlášeno hodně mužů a skoro žádná žena?

    Nikdy se na tohle nedívejte. Realita je nakonec úplně jiná a většinou to vychází 50/50. Ono je zde mnoho "mužů", kteří se přihlásí a nedorazí. A vždy se na srazy přihlašují a nikdy nedorazí ;) . Neřešte a přijďte ;)

    V případě dalších dotazů mi napište. Ráda odpovím na vaše dotazy, pokud budu znát odpověď.

    Tento článek jsem napsala pro ulehčení si práce. Dostanu-li dotaz ohledně srazu, pošlu odkaz. Jsem líná to pořád dokola vypisovat a pak vedu s 20-ti lidmi diskuzi na stejné téma.

    © 2018 Ala81

    Search